voorgangers

De voorgangers willen zich graag aan u voorstellen!

Jan en Sharon zijn de oprichters en voorgangers van Gods ID. In 2002 zijn ze getrouwd en wonen met hun 3 kinderen in Zuidland. In het dagelijkse leven werken ze bij een welzijnsorganisatie die vluchtelingen ondersteunt om een nieuw leven op te bouwen in Nederland.

Jan heeft al vanaf zijn jeugd een passie om mensen te bereiken met het evangelie. Na zijn middelbare school studeerde hij charismatische theologie en maakte geregeld reizen naar Oost-Europa. Hij is actief lid geweest van een lokale gemeente, waar hij actief was in de muziek, met de jeugd en als leider van een bediening. Daarnaast preekte hij regelmatig, was hij  celgroep-leider en gaf onderwijs en doopstudies. Jan heeft een sterk verlangen om mee te helpen bouwen aan een sterke basis door prediking en onderwijs en het maximaal mogelijke te halen uit mensen. 

Sharon maakte op 18-jarige leeftijd een keuze om Jezus te volgen. Jarenlang was ze een actief en geliefd leider onder de jeugd van de gemeente. Samen met Jan leidde ze een celgroep en sprak regelmatig op vrouwenbijeenkomsten. Daarnaast is ze een inspirerend spreekster, gebruikt ze veel herkenbare voorbeelden en weet ze jong en oud te boeien en tot keuzes aan te zetten. 

Jan en Sharon zijn niet de enige leiders in de gemeente. Er zijn verschillende bedieningen binnen de gemeente waar mensen zich (vrijwillig) voor inzetten. Voor iedere bediening is een teamleider aangesteld. Deze zorgt voor een goede samenwerking, afstemming en uitvoering van de taken die binnen zijn of haar verantwoordelijkheid vallen.