Leiderschapsteam

Jan en Sharon zijn de oprichters en voorgangers van Gods ID. In 2002 zijn ze getrouwd en wonen samen met hun 3 kinderen in Zuidland. In het dagelijkse leven werken ze bij een welzijnsorganisatie die vluchtelingen ondersteunt om een nieuw leven op te bouwen in Nederland.

Jan heeft al vanaf zijn jeugd een passie om mensen te bereiken met het evangelie. Na zijn middelbare school studeerde hij charismatische theologie en maakte geregeld reizen naar Oost-Europa. Hij is actief lid geweest van een lokale gemeente, waar hij actief was in de muziek, met de jeugd en als leider van een bediening. Daarnaast preekte hij regelmatig, was hij  celgroep-leider en gaf onderwijs en doopstudies. Jan heeft een sterk verlangen om mensen vrij te zetten in hun bestemming. God heeft mensen nooit geroepen om vervolgens bankverwarmers te zijn of op een reservebank te zitten. Het is de hoogste tijd dat de christen opstaat, zich toewijdt en plaats ontdekt binnen het koninkrijk van God. "Nederland is een land waar we rijkelijk allerlei onderwijs en kennis mogen ontvangen. Het wordt tijd om dit uit te gaan delen aan de behoeftigen en een wereld in nood", aldus Jan

Sharon maakte op 18-jarige leeftijd een keuze om Jezus te volgen. Jarenlang was ze een actief en geliefd leider onder de jeugd van de gemeente. Samen met Jan leidde ze een celgroep en sprak regelmatig op vrouwenbijeenkomsten. Daarnaast is ze een inspirerend spreekster, gebruikt ze veel herkenbare voorbeelden en weet ze jong en oud te boeien en tot keuzes aan te zetten.