Over Gods ID

Wat ontzettend gaaf dat je onze website hebt gevonden!

Wat leuk dat je bij ons op de website bent beland. Misschien heb je een link ontvangen, of ben je komen aansurfen via een zoekmachine of verwijzing op een folder. Je bent terechtgekomen op de website, waarin we je een kijkje geven wat Gods ID is. We zijn een jonge, nieuwe, pionierende christelijke gemeente in Zuidland. Op onze website kun je lezen hoe we zijn ontstaan! Gods ID staat nog helemaal in de kinderschoenen, wat betekent dat we nog veel moeten ontdekken, onszelf bekend moeten gaan maken en een weg moeten zoeken hoe we van betekenis kunnen zijn in Zuidland. Daar nemen we ook graag de tijd voor in alle voorbereidingen, maar ook als we eenmaal onderweg zijn en we steeds meer mensen leren kennen.

Gods ID is een gemeente waar ons geloof in Jezus Christus centraal staat. Dit komt terug in alle diensten en activiteiten die we als gemeente doen. We proberen een zo actief en gevarieerd programma aan te bieden aan een brede doelgroep. Zo hebben we naast de vaste zondagsdienst in sporthal de Drenkwaard, ook huiskringen op een avond doordeweeks. Om de week bieden we tijdens de zondagsdiensten een leuk en gevarieerd kinderprogramma aan voor de 4 t/m 11 jarigen en hebben de TEENZ van 12 t/m 17 jaar oud hun eigen maandelijkse bijeenkomst. Tot eind 2021 staan de diensten al in de agenda

Als je je verbonden voelt met Gods ID, dan is er de mogelijkheid om onze eigen "Mijn-Gemeente" app te downloaden en in te loggen. Naast alle informatie die ter beschikking is, heb je inzage in roosters en kun je makkelijk contact leggen met anderen die verbonden zijn met Gods ID. 

De website wordt wekelijks goed bijgehouden en binnenkort is het ook mogelijk om diensten terug te kijken of te beluisteren, om studies te downloaden en nog heel veel meer. Blader de website gerust door en mocht je toch nog wat vragen hebben of contact willen zoeken, dan kan dat via onze contactpagina. En natuurlijk hopen we je binnenkort te ontmoeten en te begroeten in één van onze samenkomsten.

Jan en Sharon Koeslag
Leiders Gods ID Zuidland