Over Gods ID

Wat ontzettend gaaf dat je onze website hebt gevonden!

Wat leuk dat je bij ons op de website bent beland. Misschien heb je een link ontvangen, of ben je komen aansurfen via een zoekmachine of verwijzing op een folder. Je bent terechtgekomen op de website, waarin we je een kijkje geven wat en wie Gods ID is. We zijn een jonge, nieuwe, pionierende christelijke gemeente in Zuidland. Op onze website kun je lezen hoe we zijn ontstaan

Gods ID is een gemeente waar ons geloof in Jezus Christus centraal staat. Dit komt terug in alle diensten en activiteiten die we als gemeente doen. We proberen een zo actief en gevarieerd programma aan te bieden aan een brede doelgroep. Zo hebben we naast de vaste zondagsdienst in in Zuidland, ook huiskringen in zowel Zuidland als Spijkenisse op een avond doordeweeks. Bijna iedere week bieden we tijdens de zondagsdiensten een leuk en gevarieerd kinderprogramma aan voor de 4 t/m 11 jarigen en hebben de Gods ID Youth van 12 t/m 25 jaar oud hun eigen maandelijkse bijeenkomst. 

De website wordt wekelijks goed bijgehouden en binnenkort is het ook mogelijk om diensten terug te kijken of te beluisteren. Blader de website gerust door en mocht je toch nog wat vragen hebben of contact willen zoeken, dan kan dat via onze contactpagina. En natuurlijk hopen we je binnenkort te ontmoeten en te begroeten in één van onze samenkomsten.

Jan en Sharon Koeslag
Voorgangers Gods ID Zuidland