CAMPAGNE

Welkom bij onze 3 diensten: "Hoop voor Zuidland"

CAMPAGNE

2 avonden en een ochtenddienst van “Hoop voor Zuidland”. Tijdens deze samenkomsten zal evangelist Henri Hüpscher van www.gospelimpact.nl komen spreken. Drie diensten gevuld met optredens, zang en muziek en een pakkende boodschap voor jong en oud! Er wordt ook gebeden voor zieken en andere noden. Kom niet alleen, maar neem vooral iemand mee! 

Henri is opgegroeid in een christelijk gezin, maar al op jonge leeftijd maakte de liefde van God een reële en diepe impact op hem. Iedereen moest het weten! Op de lagere en middelbare school vertelde hij zijn vrienden over God en de geweldige wonderen die Hij ook nu nog doet. Tijdens de middelbare school periode kwam er een enorme honger om God beter te leren kennen. Regelmatig zat hij uren op zijn kamer Bijbel te lezen en las deze in een jaar uit. De roeping en het verlangen om mensen voor Jezus te bereiken werd steeds groter. Na de middelbare school ging Henri naar een bijbelschool voor verdere verdieping. Tijdens een zendingsreis naar de Oekraïne ervoer hij sterk de aanwezigheid van God en mocht hij tientallen mensen op straat tot Jezus leiden. Na de bijbelschool ging hij met een paar vrienden naar Roemenië om een maand lang te evangeliseren op verschillenden locaties. Tijdens de 21 diensten die gehouden werden kwamen veel mensen tot geloof, genazen er zieken en werden mensen aangeraakt door de liefde van God.

Het is Henri’s grootste droom dat zoveel mogelijk mensen Jezus gaan leren kennen. Met Gospel Impact wil hij daar praktisch handen en voeten aan geven. Henri is een veelgevraagd spreker in kerken en organiseert christelijke evenementen in binnen- en buitenland. Tevens is hij de auteur van enkele bekende evangelisatieboekjes: het bekende pocketformaat boekje "hoe kan ik God leren kennen" en "nieuw leven". 

Henri is getrouwd met Bertine en zij hebben drie kinderen: Lucas, Eline en Rosanne.